Personel E-Posta | Programlar | Arşiv | Bize Ulaşın
Diyanet Vakfı Facebook Diyanet Vakfı Twitter Diyanet Vakfı Youtube

03 Kasım 2011 18:00 İtibariyle Kurban Organizasyonu ile ilgili müracaatlar sona ermiştir. Vatandaşlarımızın ilgisine Teşekkür Ederiz.

Değerli Vatandaşlarımız!

Diyanet İşleri Başkanlığı organizesinde Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla yürütülen "VEKALET YOLUYLA KURBAN ORGANİZASYONU" bu yıl için de başlatılmıştır.

Organizasyonda kurbanlar; yurt içi ve yurt dışında başta Afrika ülkeleri (Somali, Etyopya, Sudan, Senegal, Uganda, Kenya, Nijer, Gine Bissau, Gine Conakry) olmak üzere Orta Doğu, Orta Asya, Balkanlar ve Kafkaslar da 40`ı aşkın ülkede) kesim merkezlerinde oluşturulan komiteler nezaretinde dinimizin esaslarına uygun olarak kesilmektedir.

Bu şekilde kesilen kurbanlardan elde edilen etler yurt içinde ve yurt dışında ihtiyaç sahibi yoksul ve muhtaç vatandaşlarımız ile soydaş ve dindaşlarımıza dağıtılmaktadır.

Bu yıl Organizasyona Yurtiçinden katılarak;

Kurbanını yurtiçinde kestirmek isteyenler için kurban bedeli 550.-TL,

Kurbanını yurtdışında kestirmek isteyenler için kurban bedeli 380.-TL`dir,

Organizasyona katılan vatandaşlarımızın, kurban bedellerini, en geç 03 Kasım 2011 Perşembe günü mesai bitimine kadar; VAKIFBANK, HALKBANK, T.C. ZİRAAT BANKASI, PTT İŞYERLERİ, KUVEYT TÜRK ve BANK ASYA`nın bütün şubelerinde açtırılan TÜRKİYE DİYANET VAKFI KURBAN HESABI`na yatırmaları gerekmektedir. (Adı geçen banka şubelerinin bulunmadığı yerlerde ise en yakın İl veya İlçe Müftülüklerimize müracaat edilebilir.) Ya da yukarıda ismi geçen bankaların bankomat kartlarından birisine sahip olup bankomatlarını internet bankacılığına açtırmış olan vatandaşlarımız, ilgili bankanın internet bankacılığı şubesini kullanarak bağışlar menüsünden Türkiye Diyanet Vakfı'nı seçerek kurban havalelerini gerçekleştirebilirler...

Organizasyona katılan vatandaşlarımızın, kurban bedellerini geciktirmeden zamanında yatırmaları, parayı yatırırken ad, soyad, adres ve cep/ev telefon numaralarını okunaklı bir şekilde banka dekontuna yazdırmaları önem arz etmektedir.

Belirtilen tarihten sonra para yatıran vatandaşlarımız için kurban kestirilemeyeceğinden bu durumda olanların paraları bilahare kendilerine iade edilecektir.

Arzu Edenler : Türkiye Diyanet Vakfı`na ait (0 312) 417 12 35 no`lu telefondan bilgi alabilirler veya kurban@diyanetvakfi.org.tr adresinden haberleşebilirler.

Türkiye Diyanet Vakfı Bakanlar Kurulu kararıyla kamu yararına çalışan ve izin almadan yardım toplayabilen Vakıftır.
Adres: Dr. Mediha Eldem Sokak No:72/B 06640 Kocatepe / ANKARA
Telefon: (+90) 312 416 90 00 - Faks: (+90) 312 416 90 90 - E-Posta: